Una temporada de tallers de rècord!

Finalitza la temporada de tallers de ratafia 2021 amb un gran èxit

 

Un any més, fent pinya amb els companys de la Confraria de la Ratafia, hem tornat a posar els coneixements ratafiaires sobre la taula per a que sorgís una nova fornada de ratafiaires.

Aquest any, amb la situació covid igualment excepcional però sense el neguit i la incertesa de l’estiu passat, hem pogut organitzar sense problema el cicle de tallers a la finca de Can Moragues,  seu de la Fundació Emys, amb qui col·laborem activament, i que ens permet elaborar aquest preciós licor en un ambient magnífic.
A més, aquest any han participat un total de 230 persones als nostres tallers, una xifra rècord fins ara! Per a nosaltres és tota una fita, ja que any rere any més gent aposta per venir a fer la seva ratafia amb nosaltres. I n’hi ha que  fins i tot repeteixen, cosa que ens encanta perquè ens permet veure com cada cop hi ha més coneixement compartit!

Esperem que tota aquesta gent entomi el repte, i es converteixin en autèntics mestres ratafiaires, i que, sobretot, algun d’ells acabi guanyant el Concurs de Ratafies que s’organitza durant la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners.

No us oblideu de participar-hi!

 

El millor aiguardent per a fer la millor ratafia

Aquest any, a més, el fet de tenir obrador propi ens ha permès embotellar les nostres pròpies garrafes d’aiguardent, fet a consciència i seleccionant els alcohols de qualitat i de proximitat  que fan el nostre aiguardent d’origen vínic perfecte per a l’elaboració de licors. Malgrat que l’objectiu inicial era utilitzar-lo únicament per als nostres tallers, hem acabat embotellant-lo i portant-lo arreu del territori. Contentíssims de l’acollida que ha tingut!

Per als tallers, hem utilitzat un total de 397 litres d’aiguardent, i si hi sumem els litres d’aquest alcohol vínic sumen un total de 1.168 litres servits, tot un èxit! I si fem un petit exercici de somiar desperts, aproximadament podríem dir que hem ajudat a q

ue es macerin filtrin, rebaixin i finalment s’embotellin un total de 1946 litres de ratafia casolana repartits per les llars del territori. Quin honor!

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies amb la finalitat d’oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l’acceptació de les cookies esmentades i l’acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l’enllaç per a més informació.