Qui som

La Sobirana SCCL és una coopertativa de treball sense ànim de lucre que neix el 2018. 

Treballem per transmetre i recuperar la cultura la ratafia i dels licors casolans elaborant i comercialitzant licors i oferint activitats guiades.

Som elaboradors de les ratafies i licors de Santa Coloma de Farners, com La Penjada, primera ratafia cooperativa i El Penjat, licor de taronja que recupera una recepta oblidada. També elaborem licors per a altres projectes i compartim el nostre obrador.

Reprodueix vídeo

Activitats guiades

T’endinsem a l’Univers de la ratafia i els licors tradicionals a través de les nostres activitats. Pots degustar les millor ratafies d’autor, aprendre a fer ratafia o conèixer els racons secrets d’aquest licor a Santa Coloma de Farners. 

T’acompanyem en aquest viatge amb tota la passió, buscant que aprenguis de manera vivencial tot allò que necessitis per a ser un mestre ratafiaire.

Ratafies i licors

Produïm la nostra propia línea de licors artesans i cooperatius, amb productes de qualitat extrets del paisatge i caràcter transformador. 

També elaborem la majoria de ratafies colomenques, per a col·lectius com La Confraria de la Ratafia o No a la MAT La Selva.

A més, gestionem un #obradorcompartit, obert a tothom amb ganes d’iniciar el seu petit projecte licorer. 

Sobirania Etílica

Guiem la nostra feina a través de la Sobirania Etílica. Volem aportar una visió transformadora entorn de les begudes alcohòliques.  

Apostem per una elaboració de licors arrelada al territori, amb ingredients i receptes contextualitzades pel paisatge i la seva gent, per omplir la Sobretaula d’un consum conscient

Creiem en un model turístic responable amb el seu medi, tant natural com social, que busca implicar tots els actors en un cultura de l’interès i el respecte i el cicle curt.