Benvingut a l'Obrador

El primer obrador de ratafies i licors de Santa Coloma ja és una realitat! 

Des de La Sobirana ens llancem a la piscina i obrim un espai de producció al cor de Santa Coloma de Farners. D’aquesta manera, la capital mundial de la Ratafia, finalment té el seu espai per a poder elaborar els seus licors sense sortir del terme municipal. 

A part dels nostres licors propis, també produïm per entitats com la Confraria de la Ratafia i per qualsevol que tingui ganes d’iniciar-se al món dels licors!

Un espai de producció compartit

El nostre obrador té les portes obertes a tothom. Volem que sigui un espai que pugui ser aprofitat per qualsevol projecte que enforteixi i faci créixer el món dels licors artesans. 

Tens un projecte però no saps a on tirar-lo endavant? Posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor manera per a tirar endavant el teu licor. 

Si bé és cert que som un Obrador especialitzat en la producció de ratafies, el tenim equipat per a produir pràcticament qualsevol tipus de beguda.Així que, si esteu pensant en  elaborar una Ginebra, un licor de fruits, algun vermut o vi aromatitzat, l’obrador compartit de La Sobirana té les portes obertes per a vosaltres.

L’Obrador de les ratafies colomenques

A més a més dels licors de la Sobirana SCCL,  o tots els projectes d’altres que vénen a casa nostra a fer-los possibles, també hem entomat un repte majúscul: portar la producció de les ratafies 1842, de la Confraria de la Ratafia, i de la Corriols, de la Plataforma No a la Mat Selva, a la nostra vila. 

D’aquesta manera, algutinem sota la nostra teulada la producció d’uns licors que destaquen, a més de la seva qualitat organolèptica, per ser projectes socials i culturals que neixen a Santa Coloma i que tots els seus fruits retornen a la nostra vila.

 Esperem que aquest espai dinamitzi el nostre municipi i ens situï encara més com a capital mundial de la Ratafia!