El nostre catàleg

Oferim licors artesans i fets a través de la #sobiraniaetílica. Produïm els nostres licors al nostre obrador recentment estrenat, el primer a obrir a la capital mundial de la Ratafia, Santa Coloma de Farners. 

Produïm el Penjat i la Penjada, els nostres licors propis. A més, també produïm diverses ratafies farnesenques, com les 1842, per a la Confraria de la Ratafia, i la Corriols, pel col·lectiu No a La Mat-Selva.

Finalment, també comercialitzem els licors de Ponent de Tres Cadires SCCL, companys de viatge en aquesta aventura dels licors de proximitat.

Liró Clàssica 1842

Graduació: 24º°

Liró La Penjada

Graduació: 24º°
Sucre: 160 gr/L

Ratafia La Penjada

La Penjada és la primera ratafia cooperativa, elaborada amb aiguardent de vi aromatitzat seguint el mètode tradicional del tronjó.  La poca quantitat de sucre la fa ideal per compartir en vermuts i sobretaules. Posa la primera Ratafia cooperativa del mercat a les teves sobretaules!
Graduació: 24°
Sucre: 160 gr/L

Tronjó El Penjat

El Penjat és un tronjó, un licor de taronja elaborat seguint una recepta casolana molt especial que hem recuperat perquè no caigui en l’oblit.  De color daurat i subtil aroma de taronja. Endolceix el cafè, les coques o la conversa amb aquest licor tradicional!
Graduació: 27°
Sucre: 200 gr/L

Ratafia Clàssica - 1842

La tetralogia de Santa Coloma és el receptari de ratafies més antic conegut fins ara, escrit per Francesc Rosquellas l'any 1842. La primera recepta recuperada  de Francesc Rosquellas és una ratafia senzilla, molt fresca i amb una aroma que s'allarga a la boca. Una bona representació del gust de les ratafies casolanes més genuïnes.
Graduació: 24°

Ratafia Corriols

La Ratafia Corriols és única; està feta amb 50 herbes remeieres i nous verdes collides a mà i curosament seleccionades dels corriols i els boscos més immediats. A més, és elaborada conjuntament entre la plataforma No a la Mat - Selva i La Sobirana Cooperativa, per a ajudar a sufragar els costos de la lluita contra el ramal i per a una transició energètica la nostre territori.
Graduació: 24°
Sucre: 275

Ratafia de Cireres - 1842

La tetralogia de Santa Coloma és el receptari de ratafies més antic conegut fins ara, escrit per Francesc Rosquellas l'any 1842. Aquesta recepta és la última a editar-se, i marca un perfil molt peculiar: està feta pràcticament de cireres, tant de varietats cultivades com de varietats silvestres (guindes), que li donen aquesta aroma inconfusible.
Graduació: 24°

Ratafia Nou Verda - 1842

La tetralogia de Santa Coloma és el receptari de ratafies més antic conegut fins ara, escrit per Francesc Rosquellas l'any 1842. Una ratafia feta exclusivament d'espècies i nous verdes, serà el gaudi de tot el sobretaula!
Graduació: 24°
Sucre: 200 gr/L

Licor d'aranyons Nyons

Nyons és un licor d'aranyons (patxaran) molt afruitat i resultat d'anys d'experiència casolana. Fet amb aranyons silvestres de Catalunya i algun petit secret del seu autor, en Ramon Simon. Producció anual molt limitada. Un licor que et recordarà als millors patxarans artesans!
Graduació: 27°

Vi de Nous

Fet artesanalment en obrador propi a Arbeca, el procés d’elaboració es basa en macerar les nous verdes en vi negre. D’un color vi marronós, amb un gust sorprenent i agradable que recorda a moltes altres begudes però a cap en concret, i amb una graduació de 20º. El parent ancestral de la ratafia!
Graduació: 20% alc°