Aquest Nadal, La Sobirana i les pastisseries de Santa Coloma de Farners hem treballat plegats per reunir en uns lots l’essència mateixa de la nostra ciutat: la dolçor!
Per això, us oferim una selecció de les millors ratafies elaborades a l’Obrador de La Sobirana amb les millors creacions artesanes de les pastisseries històriques de la nostra vila: Can Trias, La Gasela i Can Tuyarro.
Torró de Sant Jordi + Vuit Porrons
Un clàssic del Nadal a Santa Coloma de Farners. Aquesta recepta, que es remunta al 1930, és una de les joies de la Pastisseria Tuyarro. Elaborat només per aquestes dates i per St Jordi, en Xicu i l’Andreu el fabriquen amb tot l’amor i completament artesanal. I tot això regat amb la Vuit Porrons, la ratafia més buscada!
Coca de Ratafia + Clàssica
Panettone de Tronjó + El Penjat
Una de les novetats d’aquests anys, fruit de la curiositat i les ganes de jugar d’en Quim Manco, el pastisser de la Gasela.
Un Panettone de Taronja, fet a partir del nostre tronjó El Penjat, una delícia!
Coca borratxa de Penjada
Una coca molt especial, feta només per aquest lot de Nadal. Seguint la recepta de la Coca Borratxa de La Gasela, aquest cop l’hem feta de Penjada!
Com ho farem això?
1.
Tria el o els lot que t’agradin més!
2.
Escull en quina data vols rebre el paquet i acaba de fer el formulari
3.
Passem les comandes a les pastisseries que prepararan les delícies perquè t’arribin a la teva taula ben fresques!
4.
Ens encarreguem de que els lots arribin a temps perquè en gaudiu entre família i amics!