El Blog de la Sobirana

Una temporada de tallers de rècord!
Finalitza la temporada de tallers de ratafia 2021 amb un gran èxit   Un any més, fent pinya amb els...
L'Obrador De La Sobirana SCCL
L’obrador ja és una realitat! La nostra idea des de l’inici de la cooperativa era poder portar la producció de...
Fem possible un Obrador Cooperatiu de Ratafies
Obrador Cooperatiu de Ratafies Amb dos anys d’experiència promocionant la ratafia i després de la bona acceptació dels nostres primers...
Com filtrar i rebaixar la teva ratafia
A aquestes alçades de l’estiu, la majoria de ratafies fetes pels volts de Sant Joan ja haurien d’haver finalitzat els...
El cicle de la Ratafia (1)
Passat el març, entrem a l’abril i ens endinsem a la plenitud de la primavera. Moments de verdor, i de...
Què és això de la Sobirania Etílica?
“Un espectre recorre Catalunya, és l’espectre de la Sobirania Etílica.” No, no us espanteu! Encara som lluny que algun savi...
Els inicis de La Sobirana (primera part)
Avui, 25 de març, fa 5 mesos del dia que vam constituir-nos com a Cooperativa després de mesos de preparar...
La Sobirana a Can Moragues: col·laborem amb la Fundació Emys.
És molt important començar aquesta publicació remarcant que la Fundació Emys ha estat bressol de La Sobirana. La relació ja...
Rescatem el licor de la taronja i el cordill
  Encetem l’apartat de receptari recuperant aquest curiós licor que l’avi d’en Pauto i l’Ernest va batejar com a tronjó,...
La recuperació de la Ruta per l'Univers de la Ratafia de Santa Coloma de Farners
  Hi ha un efecte pervers que té el dia a dia de treure valor a les coses de valor...

Aquest lloc web utilitza cookies amb la finalitat d’oferir una millor experiència d’usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l’acceptació de les cookies esmentades i l’acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l’enllaç per a més informació.